Over ons

ELECTRIC TRAVEL
CHANGING THE WAY WE MOVE

Enjoy the ride
We travel where others stop or dare dreaming to go
We want to share the passion of Freedom and Joy
This story started with the birth of our children and is one incredible journey

Europese metropolen van Amsterdam, de hoofdstad van het fietsen in de wereld, van Kopenhagen tot Barcelona en van San Francisco tot Berlijn, bouwen steeds meer een fietscultuur en infrastructuur. Trends laten zien dat elektrische fietsen en motoren de komende jaren auto’s zullen passeren als het gaat om massa-transportmiddelen.

Hoewel elektrische auto’s media-aandacht hebben gekregen, is de echte elektrische revolutie in stadsvervoer de fiets – brommer en alternatieve elektrische innovaties in de reisindustrie, overal in de wereld. We hebben Electric Travel opgericht omdat we geloven dat de essentie van transport niet alleen gaat om het verplaatsen van het ene punt naar het andere, maar ook om de manier waarop je reist en hoe je geniet van de rit.

ET is een bedrijf dat de problemen van de manier van reizen oplost met een streven naar uitmuntendheid van het ont- werpen van de gebruikerservaring en service-ontwerp mogelijk maakt. We hebben een platform oplossing ontwikkeld die meerdere manieren verbindt om te rijden en verplaatsen. Onze belangrijkste producten zijn fietsen, motoren over wegen, fun over water en ruw terrein op elke unieke manier die u kunt bedenken. De producten zijn allemaal op hun eigen unieke manier gemaakt door mensen met een vrije stijl van ontwerpvaardigheden en een groot gevoel voor het milieu. We zoeken naar continue unieke en innovatieve manieren om elektrisch te reizen.

happy customers
1234
happy customers
awards winned
2345
awards winned
time work
1234
time work
complete projects
366
complete projects